SUMMER SPECIALS

Helen Lucca

picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage img_0119-110 img_0113-104 img_0111-102 img_0004-4img_0069-62 img_0086-78 img_0087-79 img_0088-80
Hej piger! Endelig kan jeg dele lidt billeder, fra min hårmakeover, af super dygtige og vildt søde Helen Lucca. Jeg havde længe tænkt, at der skulle se noget med mit hår, der var blevet meget lyst igen. Jeg har over den seneste tid, forsøgt at få min egen bund til at vokse ud og samtidig plejet mit hår rigtig meget, for at opretholde det så sundt, som overhovedet muligt.

Jeg er ligeledes vildt kritisk, overfor hvem der skal have fingrene i mit hår, men efter at have set Helens arbejde på Instagram, havde jeg ikke noget mistillid overhovedet og glædede mig bare så meget, til at det skulle blive min tur! Vi farvede det i en nuance mørkere, end min bund, da mine spidser jo netop var så lyse. Farven blev intet mindre end perfekt og er SÅ flot til min bund, herudover har vi ladet lidt lyse reflekser være i håret, for at der stadig er lidt spil i det.

Jeg er vildt glad for resultatet og synes farven er så fin! Hvis I skal have Jeres hår farvet, så vil jeg virkelig anbefale jer, at tage kontakt til Helen, der kan hjælpe jer, med nærmest alt <3 I kan læse og se mere på hendes hjemmeside lige her. Hvad synes I om resultatet?

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUMMER SPECIALS