Make today amazing

Healthy granola ala Caroline

P2270260 P2270262God aften piger <3 ENDELIG er vi nået ugens slutning, hvilket betyder at vi afslutter et stort projekt i skolen, som har stresset mig rigtig meget. Bliver fantastisk at få det ud af hovedet! For at forkæle mig selv lidt ekstra, har min veninde og jeg besluttet os for at få ordnet negle, hos dygtige Katja – ååh hvor jeg altså glæder mig! Det er SÅ lang tid siden jeg har fået mine negle ordnet og nu synes jeg virkelig det er på tide.

Nok om det – jeg har så mange ting at vise jer i løbet af weekenden. Lækre outfits, fine interiørbilleder fra vores stue, som endelig er blevet beriget med den fineste sofa, stol samt gulvtæppe. Vi har levet uden sofa i godt og vel 4 uger nu, så vi har været SÅ glade idag, da den endelig kom hjem – så glade at min mor og jeg har aftalt, at vi snart skal have en hel dag på sofaen sammen, da vi begge trænger til en off-day – og hvorfor ikke tilbringe den på sofaen?

Nu til dét jeg egentlig havde planlagt dette indlæg skulle omhandle, nemlig min hjemmelavet granola, der er SÅ lækker at I ikke vil tro mig. Jeg endte med at have spist så meget granola, mens jeg fik den lavet og lige efter, at jeg nærmest ikke kunne spise aftensmad om aftenen – havde simpelhen fået så mange kerner at jeg var ved at eksplodere. Her har I opskriften, som I alle burde få fikset inden weekenden – den smager fantastisk ovenpå skyr, yoghurt eller med mandelmælk.

Skærmbillede 2015-03-05 kl. 21.58.04
2 bananer
3 spsk kokosolie
200g quinoa
100g boghvede (hel boghvede)
1 spsk agavesirup
1/2 dl hasselnødder
1 dl mandler
1 dl kokoschips / kokosmel
1 spsk vanuljepulver
2-3 spsk kokossukker
1/2 tsk salt

1. Blend bananerne, så du får en flydende masse.
2. Bland alle nødderne sammen, hak evt. hasselnødder og mandler før.
3. Bland bananmosen i nøddeblandingen.
4. Smag evt. til med kanel eller varier med andre nødder/kerner.
5. Put blandingen på en bageplade og bag i ovenen 20-30 min ved 175 grader. Husk at hold øje med granolaen, så den ikke brænder på. Det er meget forskelligt hvor meget den skal have, afhængig af hvilken ovn du har.

Vi skrives imorgen <3
Untitled-1

2 kommentarer

  • Ser voldsomt lækkert ud! Jeg har aldrig prøvet quiona i min granola, men det får jeg da lyst til at prøve efter de jer lækre billeder :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linnea

    Hvad skal man gøre med quinoa og boghvede? Skal det bare puttes i?? Ikke koges eller noget før?

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Make today amazing