Secrets

Healthy dinner

DSC_3801 DSC_3814Hej sødeste læsere :-) Sikke et hyggeligt, og virkelig koldt vejr vi har fået – synes dog det er lidt rart med lidt sne, nu hvor vi ikke rigtig har haft det i julen, i år. Jeg har idag været ude og hygge med ven på café – så hyggeligt. Nu er jeg hjemme, og venter svar fra skolen om vi har virtuel undervisning imorgen, kunne være sååå lækkert! Det er lige hvad jeg har brug for, har nemlig en masse indlæg jeg gerne vil skrive – så jeg krydser fingre.

Forleden dag lavede jeg denne lækre lidt thai inspireret ret, faktisk hedder retten Karry Stew – den smagte virkelig godt, så tænkte jeg lige ville dele opskriften med Jer, da det tager 20 min at lave, og er et sundt og lækkert måltid. Her er ingredienserne og opskriften:

– 200 g kyllingefilet.
– 1-2 tsk. karry.
– 1 dl kokosmælk light.
– 150 g kikærter fra dåse. (kan undlades)
– 200 g grofthakket tomat.
– 150 g sugar snap peas.
– 2 dl hønseboullion.
– 100 g babyspinat.
– 1/4 tsk. groft salt.
– friskkværnet peber.

1. Del inderfileterne i 3.
2. Rist karryen i lidt af den tykke kokosmælk. Tilsæt kylling og rist endnu et par min.
3. Kom resten af kokosmælken, kikærter, tomat og sugar snap peas halveret på langs.
4. Hæld bouillon over, lad det koge i 4 min.
5. Tilsæt spinat, kog op, og smag til med salt og peber.

God appetit, skriver senere <3 Kys!

 

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Secrets