By @Katjayoon

Healthier Granola

DSC_0733Morning girls! Kender I de der perioder hvor man bare har sådan lyst til at lave noget mad af en eller anden art, om det så er en lækker frokost, sund kage eller noget knasende müsli (som jeg igår morges havde) Hihi! Min lyst endte ud i den lækreste, knasende chokoladegranola som rent faktisk er ret sund.

Jeg tager stort set altid udgangspunkt i Alletiders Kogebogda der er mange gode opskrifter, også tager det ikke andet et end splitsekund at finde en opskrift man ønsker. Jeg har skiftet nogle ingredienser ud i denne opskrift, som gør den sundere, men har taget udgangspunkt i denne opskrift. Jeg har erstatet havregrynene og hvedeklid med nødder, heriblandt hasselnødder, mandler og frø som sesam- og hørfrø – det er mere hvad I lige har der hjemme i skabene. Denne granola lyder også lækker med æble og rosin, men jeg er altså chokoladeelsker, så jeg erstatede det med 100% mørkchokolade, hvilket smagte fantastisk!

Udover dette brugte jeg Agavesirup i stedet for honning, da jeg ikke havde andet, og tilføjede altså også 2 spks. kokosolie – mhhhm, kokos + chokolade er VIRKELIG godt! Som I kan se har jeg lige i denne opskrift ændret meget, det er jo næsten min egen, men jeg kan godt lidt at have en opskrift at tage udgangspunkt i. Denne granola skal bages ved 170 grader hvis man gerne vil have den knasende og lækker, som jeg mener en granola skal være. Mhhhm, jeg har lige spist denne til morgenmad med mandelmælk – det er altså en ny favorit! Go try it!

Jeg kan også anbefale denne SUNDE chokoladekage og RAWFOOD kugler. Har I brugt Alletiders Kogebog til Jeres madlavning før?
Love Caroline

4 kommentarer

 • Anonym

  Skønne Caroline .. det lyder himmelsk og skal prøves .. hvorfor mandelmælk og hvor køber du mandelmælken ..?? Knus Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er virkelig himmelsk! Jeg tåler ikke mælk (laktose) særlig godt, og får ondt i maven af det i større mængder. Mandelmælk elsker jer, smagen er cremet og lækker. :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den kan forresten købes i SuperBrugsen, Netto, Bilka, Irma osv. :-) Min er fra mærket Naturli’ <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow, det slo meg plutselig at du lgnier egentlig ganske mye pe5 tabatha! hun frisf8ren! uansett, utrolig fin med mf8rkere he5r! alt kler den smukke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

By @Katjayoon