DO YOU

HEALTHIER CINNAMONBUNS

pc210167

Hej piger! Okay, mine kanelsnegle er ikke lige så flotte, som Meyers er, men jeg blev bare nødt til at prøve, denne sundere version af dem – som jo også tillader at man spiser lidt flere, hihi ;-) De indeholder glutenfri mel, ingen sukker og har smagen af kanelsnegle, selvom det ikke er helt det samme – jeg synes dog, de kommer tæt på! Opskriften er fra Christine Bonde, bemærk også at hendes er lidt flottere og rundere end mine – så man kan altså sagtnes, få et pænere resultat end mine!

Ingredienser til 8 stk
Dej

100 g fuldkornsmajsmel

50 g quinoamel

1 spsk pulveriserede loppefrøskaller (fiberhusk – bageversionen i den gule pakke)

30 g kokossukker

2 dl lunken vand (brug rosinvand for en endnu sødere version)

1 tsk tørgær

1 tsk vaniljepulver

Et lille nip salt

Remonce

125 g udstenede dadler

½ dl vand

1 spsk kokosolie

1 spsk ægte kanel


Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft) og bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.

Kom det lunkne vand i skålen lidt af gangen og rør rundt imens så dejen samler sig. Den vil være lidt klistret i starten men bliver nemmere at arbejde med efter små 10 minutter.

Mens dejen hviler laves remoncen ved at blende alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til den ønskede tykkelse – smør remoncen ud på hele dejen og rul den forsigtigt sammen.

Skær sneglene i en tykkelse på ca. 2-3 cm og bag dem i midten af ovnen i ca. 25 minutter. Kanterne skal være let gyldne og sprøde mens midten stadig er blød og saftig.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

DO YOU