SOMETHING DIFFERENT

HEAD AND HAIR

picmonkey-collageimg_0168
Heal Shampoo HERE / Heal Conditioner HERE / Heal Masque HERE / Dry Shampoo HERE


God aften piger. I dag skal det handle om mit hårpleje og seneste favoritter, der som nærmest altid, er fra Maria Nila. Jeg er over den seneste tid, blevet meget bedre, til at huske at pleje mit hår. Jeg har tidligere, når jeg tænker tilbage i hvertfald, oftest glemt at pleje mit hår, særligt med tanke på, hvor mange styling- og varmeprodukter, jeg brugte igennem en årrække. Jeg endte med at måtte klippe RIGTIG meget af mit hår af, I kan se mit hår som meget langt her og lige efter det blev klippet her. 

Det var nu en rigtig god beslutning, selvom jeg til tider savner det helt lange. Jeg trængte til lidt forandring, men vigtigst af alt, så havde mit hår altså bare virkelig godt af det. Udover dette, så er hårpleje og beskyttelse, jo egentlig alfa og omega for at holde håret velplejet og godt beskyttet. Jeg er derfor blevet så glad for Maria Nila’s HEAL serie, der virkelig har været plejende mod både mit hår og hovedbund.

Jeg har derudover suppleret med en hårkur nogle gange ugentligt, og forsøger at springe så mange hårvaske over som muligt, hvor min tørshampoo også fra Maria Nila er uundværlig! Har I prøvet nogle af disse produkter? Ha’ en dejlig aften <3
skaermbillede-2017-07-30-kl-23-38-02

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOMETHING DIFFERENT