Do what makes you happy

Have you founded the perfect winter jacket?

PicMonkey CollageTænker at der stadig er mange af Jer, som endnu ikke har fundet en vinterjakke. Det er også bare så svært, fordi man vil så gerne have den helt perfekte jakke, som helst skal passe til det hele – og sidde helt perfekt. Den jakke er næsten umulig at finde, men det kan være denne, opfylder næsten alle kravene? Jeg synes den er SÅ fin, og rå samtidig. Derudover må jeg virkelig erkende, at når det er nødvendigt med en lidt længere vinterjakke, når det er rigtig vinterkoldt her hjemme.

Denne her jakke er fra Buch Copenhagen og koster 2399,- jeg elsker farven og pelsen i kraven. Dette var egentlig blot et lille tip til Jer som stadig leder :-) Nu vil jeg gå i bad, ifører mig mit blødeste hyggesæt og se film med min fantastiske mor <3 I må have en fantastisk aften!
Love Caroline

 

25 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Do what makes you happy