NINÈ SATURDAY

HAPPY BIRTHDAY MOM

picmonkey-collage
Hej piger. Forrige uge, fejrede vi min smukke, kærlige og betænksomme mor, der fyldte år. Jeg elsker at fejre fødselsdage, fordi det altid minder én om, at vi skal huske at værdsætte hinanden. Hos os, har vi altid fejret fødselsdagene på hyggeligeste vis, hvor vi simpelhen kobler lidt af allesammen og nyder hinandens selskab – og selvfølgelig med god mad ;-) Det skal der til!

Jeg har selv fødselsdag lige om hjørnet, og er sådan i tvivl, omkring hvordan jeg vil fejre den i år. Jeg har altid haft nogle meget stille og rolige fødselsdage, med mine nærmeste, men tænkte jeg måske ville holde et hyggeligt og festligt arrangement i år. Har I nogle idéer, synes det er så svært med sådan noget planlægning!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NINÈ SATURDAY