SWIMSUIT

HAPPY AND HEALTHY HAIR

dsc_6673 dsc_6679 dsc_6669
Shampoo HERE and HERE / Contioners HERE and HERE


Hej piger. Noget af det, flest af jer er mest interesseret i, når det altså kommer til beauty, er mine
hårprodukter og præferencer til styling og mærker. Derfor tænkte jeg, at det var på sin plads, med et indlæg, hvor jeg lige kunne præsentere jeg for ét af mine absolut yndlings mærker, igennem de seneste år – og et som jeg altid vender tilbage til, nemlig Davines. Jeg blev allerførst introduceret til deres produkter hos min daværende frisør og her faldt jeg først for den fantastiske duft, deres nourishing serie havde! Senere prøvede jeg flere af deres produkter og de var alle, virkelig nogle vidundere for mit hår.

Jeg er med tiden også blevet lidt mere sippet med hvilke produkter jeg bruger, og hvad de indeholder. Davines indeholder mange naturlige ingredienser og har udover dette, meget fokus på etik og arbejdsmiljø – så jeg synes bare deres brand er så oprigtigt og værd at støtte. Davines forhandles bl.a. hos Nicehair, hvis det skal være online og ellers hos en række frisører og Stylebox. Har I prøvet nogle af Deres produkter før?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SWIMSUIT