Falullah laceshirt - Americandreams

Happiness and summerfeeling

PicMonkey Collage PicMonkey Collage2

GOODEVENING LADIES! Undskyld for mit sene indlæg! Kom hjem sent idag, da jeg havde en masse ting jeg skulle have ordnet. Har ligget og cruiset frem og tilbage de seneste par dage – nyder mit nye liv som bilejer i aller højeste grad. Kan virkelig ikke beskrive hvilken frihed det er, hver morgen at sætte sig ind når det passer mig og køre afsted. Dét at jeg kan lave alle de aftaler, der passer mig, hvor og hvornår jeg vil, giver også en fantastisk frihed – det værdsætter jeg virkelig!

Jeg vil dog sige at jeg glæder mig til at blive ‘rigtig’ rutineret, da jeg sagtnes kan mærke, at det ikke ‘bare lige’ kommer til én – efter at have fået mit kørekort, er det ligeledes gået op for mig, at 1 sekund uden min fulde koncentration, kan medføre at andre inklusiv jeg selv kommer i fare. Kigger jeg mig ikke over skulderen før jeg svinger til højre, kan jeg risikere at køre en ned – det sætter tingene lidt i perspektiv og jeg har virkelig fået meget respekt for trafikken og hvordan man virkelig skal være koncentreret og ikke gå ned på orienteringen. Nok bil-snak var, synes bare I lige skulle høre mine tanker om det hele ;-) Hihi, er jo stadig helt på toppen over det kørekort altså!

Mit søster skød disse outfitbilleder igår, hvor jeg har min fine nye H&M tunika på, som jeg fandt i Abu Dhabi. Er den ikke yndig? Jeg synes SLET ikke den ligner en typisk H&M-sag, da den har mange ekslusive detaljer og jeg synes den er så gennemført fin. Til den har jeg mine Rag&Bone jeans, som jeg faktisk helt havde glemt. De sidder fantastisk og uden at lyve, vil jeg påstå at de godt og vel ligeså rare at have på som et par joggingbukser – de er nemlig meget elastiske og bløde i stoffet. Dertil mine Chanel espadrillos, Julie Fagerholt pelsvest og Mulberry taske – hvad synes I om det? Vi skrives ved imorgen <3

THE OUTFIT:
Jeans: RAG&BONE
Tunique: H&M
Espadrillos: CHANEL
Bag: Mulberry 
Fur: Julie Fagerholt

8 kommentarer

 • Nanna

  Har du købt din bluse i 34 eller 36? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Str. 36, synes den er lidt lille i det :-)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hej igen,

   Er du sikker på at du har købt din i str. 36? Jeg har netop modtaget min i samme størrelse, og den er meget kort i ærmerne og poser slet ikke ligeså meget omkring armene som din. Vil ellers vurdere os til at være samme størrelse – vildt mærkeligt!

   Vil du ikke være vildt sød at tjekke efter om din er en str. 36, så jeg ved om det er min bluse der er en fejl på, eller om det er fordi du har købt den endnu større for at få den til at pose? :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Rigtig fint outfit! Har netop selv lige været inde og købe blusen, hehe :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så fint sæt er total forelsket :) Kan ikke finde vesten online er den gammel?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Falullah laceshirt - Americandreams