COLD & WARM

HAIR UPDATE: GOING NATURAL

picmonkey-collage222dsc_4579dsc_4585 dsc_4583
God aften piger! I får altså lige et lidt sen opdatering herfra, da jeg endelig har lidt tid her på sofaen, efter en lang dag, hvor jeg har været tidligt oppe og træne, arbejdet en del hjemmefra og sluttet af med lidt hygge, sammen med min søde søster. Dagen er bare alligevel fløjet afsted, så tiden løb simpelhen fra mig. Jeg havde dog planlagt, at I skulle have en lille hår-opdatering, da dette er noget, jeg får ret mange henvendelser omkring. Jeg har selv forsøgt mig med lidt forskelligt hår i form af helt lyse, naturligt blonde og lidt mørkere farver, og synes ENDELIG jeg har fundet det rigtige.

Det er dygtige Martine, hair stylist hos The Beauty Lounge i Søborg, som I kan læse om her, der står bag det fine resultat. Jeg fik lavet en toning af mit hår, som vi prøvede at matche med min naturlige hårfarve, da jeg har ønsket et mere naturligt samt mørkere resultat, end jeg tidligere har haft. Jeg vil sige sådan, at jeg aldrig har været gladere for mit hår – både længde og farve. Udover dette, er mit hår også sundere end nogensinde. Jeg er derfor bare så glad, for det fine og utrolig naturlige resultat, Martine formåede at lave.

Jeg har ladet min egen bundfarve vokse ud, det sidste års tid og det har gjort, at jeg nu har lidt lysere spidser, hvilket giver et flot spil og lidt balayage-effekt. Farven er altid lidt svær at fange på billeder, men måske I har lagt mærke til forskellen på mine seneste billeder her på bloggen og Instagram?

Udover det, er jeg blevet dybt afhængig, af BALMAIN PARIS’ så, så, så lækre stylings- og hårprodukter. Ikke nok med at de alle dufter himmelsk, så virker de så godt i mit hår og er nogle af de bedste, jeg har prøvet. Særligt Deres Repair Mask, som er en hårmaske, der kan bruges 1 gang ugentligt eller hvornår man nu føler behov. Jeg elsker at bruge den om søndagen, hvor jeg forkæler mig selv lidt ekstra, på alle tænklige måder. Det er en god måde, at pleje håret på, og holde spidserne sunde og velplejet.

Udover masken, så kan jeg virkelig anbefale Argan Moisturizing Elixir, som Martine anvendte I mit hår, da jeg fik ordnet mit hår. Det der gør den særligt, fra andre olier, er at den ikke fedter – selvom den gør det samme for håret. I kan købe alle BALMAIN produkterne hos The Beauty Lounge også – nu vil jeg hoppe i seng, sov dejligt <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COLD & WARM