PEACHY

HAIR RITUALS

picmonkey-collagedsc_8775 picmonkey-collage2
Hej piger. Nu synes jeg, at det var på tide, med lidt mere hair-talk på bloggen, da det jo trodsalt, er ét af de emner, I er mest interesseret I at høre om. Særligt ift. styling og hvad jeg gør for at passe på mit hår. Lernberger Stafsing er et brand, jeg altid har brugt til særlig styling. Min yndlings tørshampoo er også fra dette brand og ikke nok med at flakonerne, gør deres produkter ekstra interessant – så dufter og er de altså bare rigtig gode og også prisvenlige, ift den høje kvalitet det er.

Deres DRY CLEAN og PRIMER er uundværlige produkter, jeg altid har på lager hjemme. Deres tørshampoo fås iøvrigt til lyst og mørkt hår, hvilket er nødvendigt, for et optimalt resultat. Det nyeste jeg har testet fra dem, er fra shampoo og balsam, som begge har været virkelig gode til mit hår. Jeg havde det med til Marokko sidste uge, og nu pynter det på mit badeværelse derhjemme. I kan finde produkterne her og læse om Deres historie her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PEACHY