LOUIS NIELSEN GLASSES

HAIR CARE ON A NEW LEVEL

dsc_8479 dsc_8485 dsc_8495 dsc_8528picmonkey-image
Hair-masks / OI Shampoo / OI Balsam / OI Bodywash / OI Oil / OI Handbalm / Dede Shampoo / Dede Hairmist

Hej piger! Jeg håber I alle fik nydt sommervejret igår, det var jo så skønt altså. Byen og omgivelserne ændrer sig bare på ingen tid, når solen kommer sådan tilbage – særligt i den kaliber. Selv fik jeg nydt noget af solen i mine forældres have og senere i byen med to veninder, hvor vi spiste en dejlig middag. Nu skal det dog handle om noget helt andet, nemlig min nye hår-rutine.

Jeg har det seneste år, haft særligt fokus på at pleje og passe på mit hår. Jeg måtte indse at det altså ikke er ligemeget og noget man kan skippe, hvis man gerne vil have sundt, velplejet og langt hår. Jeg måtte selv betale prisen, da jeg klippede størstedelen af mine lange lokker af, mod min vilje – men det var simpelhen nødvendigt, for at få mit sunde hår igen.

Måske nogle af jer, kender Davines? Selv har jeg altid elsket mærket og særligt deres dufte og flakoner, har tiltrukket min opmærksomhed, men deres virkning er jo alfa og omega. Davines er en mijøvenlig og naturlig serie af hårprodukter fra Italien, som ivørigt er familieejet – hvilket altid er spændende og ekstra autentisk synes jeg.

Deres OI serie har været min umildbare favorit, den seneste tid, den dufter så godt og bedst af alt, så fås den også som en body-wash – og man bliver altså afhængig af den fantastiske duft! Imorgen rejser jeg til Marokko, hvor Deres små hårkure er så perfekte – så man ikke skal slæbe de store flakoner med. I kan finde en del af Davines produkter online HER, til fordelagtige priser <3

4 kommentarer

 • Jeg er selv kæmpe fan af Davines produkter. Især deres conditioners fra serierne Melu og Momo har haft en fantastisk effekt på mit hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Ej de er så gode! MELU er også en af mine favoritter <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kender dem ikke, men de lyder effektive.
  Ønsker dig en dejlig weekend:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Kan i hvertfald varmt anbefale, at teste. God weekend Tina <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LOUIS NIELSEN GLASSES