Classic blackn'white outfit

Hair by Amalie Lind

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

PicMonkey Collage5
Hej piger <3 Nu har jeg endelig fået mit hår ordnet, og det er blevet så fint! Det er smukke, og virkelig dygtige Amalie Lind som har lavet det og jeg er så tilfreds! Aldrig har jeg været så glad, for en frisør, som jeg er for hende. Vi ved vel alle, at en frisør ikke bare er en frisør – man skal virkelig have tillid til dem og deres evner, og det har jeg 100% til Amalie. Jeg har fået lagt mørkere striber i, også har hun ellers bare tryllet denne lækre farve frem, som jeg er helt vild med! Hun kan noget helt særligt, og jeg synes det er SÅ fedt at hun skiller sig så meget ud, fra alle andre frisører ;-)

Amalie er netop startet op selvstændigt, og arbejder nu i den hyggeligste salon på Klosterstræde 16, Kbh K – Solander hedder den. Salonen ligger lige ved ZARA på Strøget. I kan følge Amalie på Instagram her og se hendes mange smukke værker – skulle I forresten være interesseret i at booke en tid hos hende, kan I kontakte hende på 30 20 70 20. Kunne altså blive ved med at rose hende, fordi hun er virkelig dygtig! Jeg er vild med denne farve, da hun har lavet lidt ombre-effekt i det, og det derfor er mørkere øverst og indenunder mit hår – jeg skal nok vise Jer mange flere billeder, hvor dette vil fremstå tydligere – det er nemlig også virkelig fint, når det er opsat! Ha’ en fantastisk aften <3
Love-Caroline

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Classic blackn'white outfit