MY kind of bedroom, what do you prefer?

Hair by Amalie Lind

PicMonkey Collage1

Godaften piger <3 Glædelig vinterferie til alle! Hvor har jeg dog bare glædet mig til denne ferie, det er helt vildt. Jeg vil dog sige jeg misunder alle dem der er på vej til Val T idag og imorgen, gad så godt have været med, men det må blive næste år – til jer der skal afsted, så ønsker jeg jer en fantastisk tur!

Nok om Val T og vinterferier – nu til mit nye fine hår. Som I nok ved har Amalie Lind stået bag mit hår siden i sommers, og jeg har ingen intentioner om at lade andre farve det igen, efter at have lagt mit hår i Amalies hænder. Jeg har efterhånden prøvet en hel del med mit hår, og har tit gerne ville have en mørkere farve, der stadig var naturlig og ramte min egen mest muligt – de fleste frisører havde ikke så meget andet at sige end; ‘dit hår er for lyst, det kan ikke lade sig gøre…’ Hos Amalie er der nærmest ingen grænser, fordi hun kan mildest talt trylle og hun har styr på sin del.

Jeg har endnu engang fået den fineste, naturlige og lækre farve, som er fremtryllet med nogle forskellige nuancer og toninger – det er fantastisk, hvordan Amalie kan sammensætte de helt rigtige farver og få dem kombineret så flot, så det giver det spil i mit hår, jeg altid har drømt om! Jeg elsker farven som den er nu og synes det giver meget varme, glød og mere naturlighed. Der er en smule ombre i, da min bund er mørkere, ligeledes har vi lavet håret indeunder, være en smule mørkere – da det giver et så flot samspil, med de lyse striber, der er bibeholdt.

Amalie står hos Solander Styling og er meget eftertragtet, men I kan sagtnes bestille en tid hos hende online lige her. Jeg har på nedenstående collage, samlet lidt billeder, hvor I kan se et lille udsnit af Amalies mange kreationer – I kan selv se meget mere på Instagram lige her.
Skærmbillede 2015-02-06 kl. 21.35.31
I må endelige sige til, hvis I har nogle spørgsmål – imorgen vil jeg poste billeder og skrive lidt om de produkter jeg har fået anbefalet af smukke og dytige Amalie – stay tuned <3
Untitled-1

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY kind of bedroom, what do you prefer?