Teatime with snacks

Hair- and makeup tutorial?

PicMonkey Collage
NU er det tid til en makeup- og hårtoturial, da det er noget jeg har lovet jer længe efterhånden og som jeg rigtig gerne vil lave til jer! Jeg har bare brug for lidt inputs fra jer, da jeg rigtig godt kunne tænke mig at vide, hvordan  i foretrækker en tutorial? Er det bedst med billeder og en beskrivende tekst eller er en video mere gavnlig?

Selv synes jeg begge dele kan være gavnligt, måske makeuppen skal være som et indlæg og håret som en video, da det er rart at have en punkt-for-punkt tutorial ift makeup og lettere at forklare tips og tricks omkring mit hår i en video? Jeg kan forresten tease med at jeg har tilføjet en masse mirakel-produkter til både mine makeup- og hårprodukter, som jeg glæder mig sådan til at vise og fortælle jer mere om. Lad mig høre hvad I tænker – sov dejligt <3

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Teatime with snacks