Printed and sunkissed

HAFNIA LUNCHIN’

dsc_0599 dsc_0603 dsc_0604 dsc_0606
God aften søde piger <3 Jeg håber I har nydt disse skønne solskinsdage, åh hvor er det dejligt! Jeg har brugt så meget af dagene, jeg har kunne, udendørs, været til en masse inspirerende events og har en dejlig afslappende søndag imorgen – det er det bedste! Jeg har herudover, en masse fine outfitbilleder klar til jer, de kommende dage – I kan endda finde et lille preview på min Instagram profil her. ;-)

Jeg har gået lidt med tankerne på, at jeg måske skulle kaste mig ud i noget vlogging? Jeg har længe gerne ville begynde, og vil derfor kaste mig ud i det, hvis det er noget I også tænker kunne være inspirerende og hyggeligt? Lad mig endelig høre hvad I synes. Inden jeg smutter, ville jeg lige vise jer, lidt billeder fra min søsters og mit lunch-break forleden, som var på Hafnia i København. Vi prøvede deres raw-cracker med tunmouse, og mhhm hvor var den lækker! Den må I altså prøve, hvis I kommer forbi der. Nu vil jeg hygge på sofaen hjemme hos mine forældre, med benene oppe! I må have en skøn aften, vi skrives ved snart <3

4 kommentarer

 • Laura

  Kunne være så hyggeligt, hvis du begyndte at vlogge – det gør det hele mere personligt <3
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Ih hvor dejligt at høre, synes også selv det var en god idé <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg synes, at det kunne være mega hyggeligt, hvis du begyndte at vlogge. Det er en rigtig god måde, at lære personen bag bloggen bedre at kende :)

  Derudover vil jeg lige sige, at jeg er helt vild med din søsters salatbestik (fra et tidligere indlæg)! :D
  Og jeg synes det kunne være rigtig fedt, hvis der kom lidt flere hverdagsting ind på bloggen <3
  Jeg har selv lige købt de opbevaringskasser fra Søstrene Grene, som du tippede om. De er så fine! Jeg synes generelt, at det kunne være mega fedt, hvis du delte tips til sådanne hverdags ting, da jeg har på fornemmelsen at du er rigtig god til at finde de flotte udgaver ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej Johanne! Ih hvor dejligt at høre, det vil jeg begynde på så <3 Og dejligt, at du også tænker, at flere hverdagsindlæg ville være spændende!

   Det vil der kommer det næste stykke tid!

   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Printed and sunkissed