Summer Sandals

Gyspy and green

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage5
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-09-07 kl. 12.47.30Skærmbillede 2016-09-07 kl. 12.49.36
Hej søde piger! Jeg er hjemme og passe vores små babyer hos mine forældre, og skal til nogle møder inde i byen senere. Anders og jeg har været igang med min kommende ask-me-svar video nogle dage nu og den bliver noget helt andet, end det I har været vandt til her på bloggen, så husk at få stillet Jeres sidste spørgsmål lige her, hvis I vil nå at være med i videoen. Her har I forresten nogle fine og sommerlige outfitbilleder, som jeg har glædet mig til at vise jer. Jeg har min nye frynse skindjakke fra Meotine på, hertil en fin blomstret kjole fra Stylebutler som jeg har været SÅ glad for, lige siden jeg overtog den fra min mor – der ikke engang selv havde nået at gå i det – hihi ups <3 Men fin er den!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Summer Sandals