better in the sunlight

GWENETH BLOOM

dsc_3809 dsc_3811 dsc_3813 dsc_3815Bloom toiletbag HERE 


Hej piger. Jeg er tidligt oppe idag, da jeg har en masse jeg skal have nået inden dagen er omme. Det hele er dog ikke så praktisk igen, da jeg både skal spise brunch med min søde veninde Camilla, efterfulgt af en eftermiddagskaffe, med Malle <3 De dage er dog også nogle af de bedste synes jeg, dog er der bare heller intet bedre, end at være tidligt oppe – når man altså er veludhvilet ;-) Elsker sådan at få noget ud af dagen, selvom jeg også elsker at sove længe. Jeg er nok egentlig en blanding mellem et a og b menneske.

Jeg tænkte, at I lige måtte se denne SÅ fine toilettaske fra Day, som jeg fandt i Magasin forleden. Jeg købte to, sådan så at jeg har en til mine hudprodukter og en til min makeup, når jeg rejser. Udover disse to, overvejer jeg at bestille denne hjem også, som jeg så kunne bruge til mine hårprodukter og sådan nogle ting. De er geniale og så praktiske og ikke mindst fine synes jeg. Nu vil jeg hoppe ud på en løbetur, vi skrives ved senere – har de fiiineste outfitbilleder klar til jer – ha’ en dejlig formiddag!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

better in the sunlight