TO THE BOTTOM

GUILT FREE CHOCOLATE CAKE

dsc_0973
Hej piger! Håber I har nydt langfredagen <3 Jeg tænkte, at helligdagene her, er den perfekte anledning til at hoppe i køkkenet og bage nogle sunde sager. Jeg bagte, denne SÅ overdrevet lækre chokolade kage, forrige uge, da Amalie kom forbi mig og hyggede og vi var begge helt vilde med den. Den er saftig indeni, sprød udenpå og så smager den bare vildt syndigt! Den er meget mættende og smager også meget af chokolade, men det gør vel ingenting? ;-)

★ Her er opskriften 

2 æg
100g hasselnødder (eller blandende nødder)
150 g dadler
1 tsk vanillepulver
3 spsk kakao
3 spsk kokosolie – smør kan også bruges
1 stærkt espressoshot (evt. en anden type stærk kaffe)
40g mørk chokolade *
¼ tsk salt

Hak (hassel)nødderne til mel.

Blend hasselnødder, smeltet fedtstof, vanille, kakao, salt, , æg, kaffe og fintblendede dadler sammen og rør rundt.

Bages i en lille form, ved 180g i en forvarmet ovn i 30 minutter.

Kom 40g chokolade ovenpå den varme kage, når den er taget ud af ovnen, så chokoladen smelter.

   

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

TO THE BOTTOM