WON'T ASK FOR SPACE

GUCCI DIONYSUS BAG

PicMonkey Collage
Goodmorning ladies! Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend. Jeg har siddet med hovedet begravet ned i afleveringer, som jo lige nu betyder ret meget for mine afsluttende karrakterer, så sjuskes skal der altså ikke ;-) Jeg har nu kun to afleveringer tilbage (thank god), og umildbart vil jeg ikke tro der kommer særligt mange flere, inden vi er færdige og skal til eksamenen – det er jo så dog en ret syret tanke! Jeg håber i hvertfald det er nogle af de sidste, jeg sidder og bakser med nu! Jeg er stået tidligt op idag, for netop at få én af de andre afleveringer ud af hovedet og for at holde jer opdateret selvfølgelig ;-) Hihi

Inden jeg går i fuld gang med min afsætningsopgave, måtte jeg bare lige vise jer, mit nuværende bag-crush, der altså er landet på Guccis nye Dionysus taske, som jeg er så vild med! Den er blevet ret promoveret via de sociale medier det sidste stykke tid, men der er der oftest tale om den Gucci-printet version, som jo også er super smuk. Jeg er dog mere til enten den nude eller sorte russkindsversion – er de ikke lækre? Jeg havde lidt i tankerne, at tage forbi Gucci én af dagene, for at se dem in real life, det er altid noget andet at stå med sådan en sag i hånden – hvilken er jeres favorit? I kan iøvrigt se de mange forskellige prints online lige her.

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WON'T ASK FOR SPACE