REDESIGN YOUR AUTUMN-CLOSET

GREY VIBES

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage IMG_0160
Hej piger! Tænkte det var på tide, at vise Jer dette fine hyggesæt, jeg har brugt min seneste søndage i – og derfor er idag, jo intet mindre end perfekt! Jeg bestilte denne SÅ lækre strik hjem fra ASOS forleden, i to farver endda, fordi jeg simpelhen ikke kunne vælge. Den koster 199 kr. og er SÅ lækker! Jeg har også brugt den til et par jeans, med bikerboots og en skindjakke over, som er et perfekt efterårs-look. Strikbluser er en af mine yndlingsting ved efteråret og vinteren, da det bare er så hyggeligt at iføre sig, de er lune og super behagelige at have på.

Mine fine joggingbukser, er fra Prepair og har været perfekte til mig den seneste tid. De er nemlig nærmest lige så tynde i stoffet, som mine Calvin Klein joggingbukser og jeg er ikke vild med kraftige og tykke joggingbukser – de er for varme og så er dem her, jo samtidig super cool og nogle man sagtnes kan gå ud med. I kan finde joggingbukserne hos butik Notre på Frederiksberg <3

SHOP THE LOOK
Knit: ASOS 199 kr.
Pants: PREPAIR  499 kr.

sponsoreret af ASOS

   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

REDESIGN YOUR AUTUMN-CLOSET