Mornings of love ∙wake up with a smile

Grey top with details & bikerjeans

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2
P7100195
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-07-11 kl. 15.48.26143882-7913_5
Hej piger <3 Et netop stået op fra en FANTASTISK lur i vores hængekøje i haven, åh hvor er der altså ikke noget bedre, end at ligge der pakket ind i dyne, frisk luft i hovedet og få en time på øjet. Det var så tiltrængt og man ligger direkte fantastisk. Senere idag kommer min søde søster hjem og spiser lækker mad, og så står den bare på familiehygge hele aftenen – det bliver så dejligt. Elsker når vi alle er samlet.

Igår havde jeg en super hyggelig aften med pigerne i byen, tog bilen, så jeg undgik både tømmermænd og en lang tur hjem. Det er dejligt ;-) Nu ville jeg bare lige vise jer gårdagens outfit, som bestod af den fineste grå tank-top, som jeg faktisk har fundet i Hunkemøller. Det er jo egentlig en sovebluse, men den er da fin og særdeles hverdagsagtig, synes I ikke? Jeg er vild med detaljerne ved ærmerne og det meleret stof, så den kan sagtnes bruges som en basic hverdagstop, dermed ikke sagt at den ikke er rar at sove i – det tror jeg bestemt den er – så det er vel en funktionel top, med flere forskellige funktioner ;-) Hihi! Den kostede sølle 100 kr. så kunne ikke dy mig.

Til den fine top, har jeg mine nye jeans fra ONLY på, jeg har altid været vild med lignene jeans/skindleggins, når de bliver tilføjet et råt bikerlook som her. De er så cool og jeg glæder mig allerede til at style dem, med en fin strikbluse til efteråret og vinteren, til et par sneakers eller bikerboots. Mine fine halskæde er forresten fra Fashion By M og kan findes online lige her. Hvad synes I om sættet, er det ikke cool? Vi skrives ved, kys!

 

6 kommentarer

 • Kirstine

  Hvad str. har du bestilt bukserne i? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea A. Petersen

  Min mor bestilte de lækre bukser hjem til mig igår. Jeg glæder mig sådan!! Du ser SÅ godt ud smukke.

  Kram // ahmfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Fedt sæt! Hvor er jakken fra? – den er jeg helt vild med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor lækkert Linnea – glæd dig til at få dem! De er så fine – er sikker på du bliver så smuk i dem!

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sandra <3 Jakken er fra By Zoé, dog en gammel en, men den er rigtig fin ja <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mornings of love ∙wake up with a smile