JUST BECAUSE IT ISN'T SUMMER

GREY & PRINTED LADY

picmonkey-collage1 img_0256 img_0254picmonkey-collage
Hej søde piger! Tusind tak for jeres feedback, på mit tidligere indlæg – jeg skal nok vise og fortælle jer mere om hele processen ang min tattoo, samt hvor og hvordan jeg er ved at få den fjernet nu. Det skal I se frem til <3 Kan afsløre, at jeg lige pt, har en meget øm fod, haha – men glæder mig sådan til at det er væk. Nu har jeg lidt fine outfitbilleder klar til jer, jeg havde igår min fine, fine og meget yndige kjole fra Neo Noir på, som er fra American Dreams. Jeg er så forelsket i den! Den har nogle fine draperet ærmer samt hals, hvor der er elastik i. Den er super lækker at have på, meget let og kan bruges både til hverdag og fest – samt med og uden leggins under. Jeg har bare ben, støvler fra ZARA og en fin trenchcoat fra American Dreams.

Det er et super fint outfit, som nok er til den lidt finere ende, som jeg har stylet det. Jeg elsker dog også at have leggins på til en kjole som denne, samt smide en strik over, for at gøre det mere casual – herigennem, får man fornemmelsen af, at man har en nederdel på, som jeg også er ret vild med. Hvad synes I? Rigtig god aften til Jer alle <3
skaermbillede-2016-10-08-kl-21-05-15
skaermbillede-2016-10-18-kl-21-37-36skaermbillede-2016-10-18-kl-21-39-19skaermbillede-2016-10-18-kl-21-43-44

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JUST BECAUSE IT ISN'T SUMMER