February musthaves - shoe musthaves

Grey n’ printet

PicMonkey Collage
clicktoshop kopi
Skærmbillede 2015-02-17 kl. 16.20.28Skærmbillede 2015-02-17 kl. 16.27.41img-thing
Hej piger <3 Åh hvor jeg dog bare glæder mig til foråret – synes jeg fryser konstant for tiden, og har rent faktisk længtes efter en frisk løbetur, de seneste par dage, men jeg har simpelhen ikke orket at kaste mig ud i det, grundet det kolde og kedelige vejr. Min søster fik til gengæld lige opmuntret mig med, at der kun er 2 uger tilbage af vinteren – det er jo en rar tanke! Glæder mig simpelhen så meget til foråret – det bliver fantastisk og så rart med nogle lunere dage, mere sol og ja, alt dette vil bare give mig mere overskud i hverdagen!

Jeg har været til et spændende møde hos Plusfine, som jeg glæder mig til at fortælle jer om – det er virkelig spændende og jeg er SÅ glad! Jeg skal have ordnet nogle afleveringer her til aften og have styr på lidt blogindlæg til jer, efterfulgt af en af mine sidste timer med teori – nu nærmer teoriprøven sig altså, er så nervøs, men mon ikke jeg nok skal klare den <3

På billederne kan I se mit outfit fra forleden. Jeg faldt over de fine haremsbukser i Milium, sat ned til 199,- det var altså et kup uden lige! De er fra mærket Neo Noir, og er desværre ikke til at finde online lige nu, men der er et enkelt par til salg på Trendsales lige her, i en str. s. Den fine croptop er fra Pretty Passion og jeg synes det er så fint sammen, samtidig med at det kan styles med en striktrøje eller skindjakke, hvis man skal udenfor. I kan shoppe looket ved at klikke på de små billeder – vi skrives ved <3
Untitled-1

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

February musthaves - shoe musthaves