Future-plans

GREY JANUARY MEANS ONLINESHOPPING

picmonkey-collage3
picmonkey-collage1picmonkey-collage1/ HERE・2/ HERE 3/ HERE・4/ HERE・5/ HERE ・6/ HERE ・7/ HERE・8/ HERE ・9/ HERE


Goodmorning ladies! Aarrh! Dejligt med søndag <3 Jeg elsker søndage og idag bliver ingen undtagelse, jeg skal nemlig slappe af og nyde C’s og mine forældres selskab, så jeg kan absolut ikke klage. Hvad skal I bruges Jeres søndag på? Nu hvor vejret er ret så kedeligt, sammenlignet med igår, tænkte jeg, at det kunne være rart med lidt inspiration til onlineshopping – ikke sandt? Jeg viser her, min seneste ordre fra ASOS, som jeg måtte bestille hjem igår. Jeg synes virkelig jeg har fundet nogle fine ting? Er det ikke rigtigt? Jeg er helt tosset med printet på den fine kjole og tunika, der begge er fra mærket Y.AS. – er det ikke bare yndigt? Meget Ganni-ish, men alligevel med et lille Isabel Marant touch synes jeg. Det måtte jeg i hvertfald eje!

Udover dette, fandt jeg den fineste swimsuit i grøn glimmer, som minder meget om de fine bikinier Hanne Bloch har designet – som vi alle er stødt på, på de sociale medier – am I right? Men det gør dem jo ikke mindre fine og denne ligner rigtig godt, dog til en mere overkommelig pris! Jeg synes dog også den meget simple, nude-farvet bikini var vildt fin og den ville jeg altså også have med. Den sorte enkle kjole, er så meget mig – der var ingen tvivl, den skal være i mit klædeskab. Afsluttende, faldt jeg over en cool metallica tee, den fineste hvide sommertunika og en stribet sommerkjole. Måske ikke lige årstid, men alligevel <3 God dag piger, vi skrives ved senere!

indlæg skrevet i samarbejde med ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Future-plans