maria nila ・stockholm

Grey hoodie-dress

PicMonkey Collage DSC_2551
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56

Skærmbillede 2015-02-18 kl. 09.03.53Chanel_Sneakers_Wool_Grey_S1
Goodmoorning! Jeg er så heldig at have virtuelt modul idag, så haren hel dag hjemme, hvor der til gengæld også er fart og feltet. Jeg skal blandt andet ud og køre, se en ny lejlighed med min søster (vi glæder os SÅ meget!!) og så skal jeg til en hyggeligt bloggerevent – så ja, dagen kommer nok til at flyve afsted. Har sådan glædet mig til at vise jer denne fine, ja hvad skal vi kalde den, hoodie-dress -eller? Alfa og omega er i hvertfald så simpel, at den er mega rå!

Jeg er vild med den! Jeg har selvfølgelig iført mig et par leggins til at have under, i det kolde vejr, men synes den gør sig bedre på billeder, med bare ben – hvilket jeg også glæder mig til at kunne have under den, når det engang bliver varmere i vejret her hjemme. Den er SÅ cool og mine sneakers er prikken over i’et, hvilket gør det til et rimelig sporty look. Mine fine smykker er fra Stars By P, den oxideret farve er perfekt til dette outfit og det står så flot op af den grå farve. Jeg vil smutte afsted nu – vi skrives senere <3
Untitled-1

5 kommentarer

 • Stine

  Virkelig fin kjole. Hvordan er det med fragt og told på sheinside? Og er størrelsen normal på kjolen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er SÅ fin – er helt vild med den <3 Der kan risikerer at komme told på, det sker ikke altid, men der er selvfølgelig en risiko :-)

   Jeg synes kjolen er lidt stor i størrelsen, så vil anbefale man tager en størrelse mindre end man normalt er. :-)

   knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Caroline. Er helt vild med jeres indretning. Vil der være mulighed for at se hvordan jeres køkken og badeværelse ser ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette :-)

   Tusind tak, er glad for at du kan lide indretningen. Jeg vil meget gerne vise flere billeder af badeværelse samt køkken, det er en super god idé – flere billeder vil blive postet snarest :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej. Er helt vild med jeres indretning. Vil der være mulighed for et indlæg vedr dette fx jeres køkken badeværelse m.m. Hvor er dine små horn fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

maria nila ・stockholm