JUNE NEEDS AND WANTIES

GREY GOOSE

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage3IMG_0249CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-07-01 kl. 23.36.20D-Xel - nederdel sort MitziSkærmbillede 2016-07-01 kl. 23.38.51
Godaften piger! Pyha et sent post vi er ude i her til aften – dette skyldes, at jeg har været ude hele dagen, haft en smule tømmermænd efter nogle laaange nætter, studentergilder og ja, bare fart på, for at sige det mildt. Jeg føler stadig ikke, jeg er faldet helt ned på jorden og slappet af, siden jeg blev student, da der hele tiden sker så meget. Jeg nyder dog hvert sekund, selvom jeg ser frem til hvad min nye hverdag nu må bringe – det bliver en så spændende og oplevelsesrigt år, har jeg på fornemmelsen, dog er det også meget uforudsigeligt, hvilket kan være en smule nervepirrende – men jeg har valgt at se det på den lyse side, og vil i stedet se frem til en masse ukendte udfordringer.

Jeg har her lidt billeder fra gårdagens outfit, som søde Anders og jeg tog ved Christiansborg. Jeg har min nye bluse fra Munthe på, nederdel fra ZARA og fine (og yderst behagelige) sandaler fra Birkenstock. Er de ikke cool? Jeg er vild med dette outfit, som er meget chilled, men samtidig super enkelt og fint til en lun sommerdag. Nu må I sove dejligt, vi skrives ved imorgen tidlig piger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

JUNE NEEDS AND WANTIES