SATURDAY TIP: Søstrene Grene Boxes

GREY FLARES

picmonkey-collage2 picmonkey-collage dsc_0539
Pants HERE / Bodystocking-tee HERE / Heels HERE
_________________________
God aften ladies! Sorry for at indlægget her, bliver udgivet lidt sent idag. Dagen løb simpelhen bare fra mig og jeg havde travlt med at hygge med Christoffer og hans ven Jesper tidligere. Det har været sådan en hyggelig lørdag, men er også træt nu og skal bare unden dynen og se en film. Jeg havde dog lovet jer, at jeg ville vise jer dette SÅ fine og ret anderledes look på bloggen idag – så det skulle I selvfølgelig ikke snydes for. Jeg har længe overvejet bukser med flares som disse, men har alligevel ikke været helt hooked og forelsket, men da jeg faldt over disse, måtte jeg altså kaste mig ud i den bukse-trend.

Jeg er så begejstret og synes virkelig de komplimenterer mine ben, samtidig med, at de jo er super behagelige at have på. De er ret cool og rå, så for at holde stilen afdæmpet, stylede jeg bukserne med et par enkle, sorte hæle og en bodystocking-tee, som iøvrigt er så flot! Jeg er sikker på, bukserne her også ville være cool med et par sneakers og en bomberjakke, så jeg glæder mig til at udforske kommende looks med dem. Hvad synes I om trenden og dette look? Sov dejligt <3

Pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SATURDAY TIP: Søstrene Grene Boxes