My afternoon dream

Grey day, nude outfit

PicMonkey Collage4
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
Skærmbillede 2015-01-12 kl. 23.40.50Skærmbillede 2015-01-12 kl. 23.45.29Skærmbillede 2015-01-12 kl. 23.47.06Skærmbillede 2015-01-12 kl. 23.50.33
Hej piger <3 Har et stramt program idag, så har planlagt dette indlæg til Jer, da I selvfølgelig ikke skal snydes af den grund. Har vidst aldrig fået vist jer denne fine bluse, som jeg også ejer i sort – den er fra H&M og jeg er vild med pasformen og dens fine detaljer. Det er nok mere en sommerbluse, men jeg synes nu er fin at style med et par jeans og et tørklæde. Bukserne er et af mine favorit par fra 2nd Day, de sidder fantastisk og pasformen er virkelig god – de kan anbefales og jeg kan forresten tippe om at de er på 50% – desværre kan jeg ikke finde dem online, men har fundet et lignende par fra ASOS <3 Ha’ en dejlig dag!
Untitled-1

 

9 kommentarer

 • Dorthe

  Hej Caroline :-)
  Har lige et spørgmål .
  I et tidligere indlæg hvor du viser dine nye Headphones der har du en strik på fra Hogm . Den har jeg nu ledt efter i alle de hogm butikker jeg er kommet forbi :-) . Ved du hvor den kan købes ? Tak for en dejlig blog . Knus Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Dorthe :-)

   Jeg har fundet strikblusen i H&M, Lyngby – der var kun en enkel, så ved desværre ikke om den er udgået. :-(

   Jeg takker for en sød læser <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Tak :-)
   Hvis du nogensinde vil sælge den så siger du bare til .
   Dorthe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthea

  Hej Caroline :) rigtig flot outfit !
  Trøjen du har på udover , hvor er den fra :)?
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig sødt outfit! Er vild med blusen :-)

  Tjek min blog på

  http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Caroline. Er det muligt du snart kan lave et indlæg om lange gallakjoler? Vi er mange der snart skal til det og kunne være rart at se dit bud på en smukke gallakjoler :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

My afternoon dream