NO DAY WITHOUT.......

Greens and soy-noodles

picmonkey-image dsc_3819dsc_3818
Godmorgen piger! Jeg skal I idag tivoli med min morfar, hvor vi skal spise en lækker frokost i det gode vejr. Jeg er ret træt efter weekenden, men elsker sådan, når nye uger begynder og der er en masse spændende ting på programmet. Jeg lovede jer sidst jeg delte nogle opskrifter, at fortsætte med det lidt endnu og måske endda lave en ‘What I Eat In A Day’ video eller indlæg?

Derfor tænkte jeg, at I idag skulle se denne lækre pandestegte ret. Det endte med faktisk at være lidt en ‘tøm-køletskabet’ blanding, men det endte alligevel med, at smage så lækkert. Jeg havde stegt lidt broccoli, tomat, champignon og løg på en pande med olivenolie og efterfølgende lit soya. Til sidst lod jeg lige lidt af den soyapasta, jeg havde kogt, blive vendt på panden med alt det grønne og voilá – på 10 minutter, var maden færdig.

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NO DAY WITHOUT.......