SAVE THE ELEPHANT WITH ME & MARIA NILA

GREEN SLOWJUICE CLEANSE

picmonkey-collage img_0060-2 img_0058-2 img_0055-2 img_0053-2 img_0031-2
Godmorgen piger! Som I måske husker, har jeg før hen, testet SLOWJUICE’ cleanses (Læs indlæg HER og HER) Jeg har nu igen været igang, denne gang dog med SLOWJUICE’ nye grønne cleanse, som altså består af rene grøntsager. Som I kan se på billederne, er der tale om en spinat-broccoli juice, grønkål-ingefær juice, courgette chili juice, spirulina tang og min yndlings hampedrik matcha. Jeg tog denne gang, ligesom mine 2 forrige gange, en 3-dages cleanse, da jeg synes det fungerer rigtig godt og jeg virkelig kan mærke og se, at jeg får udrenset kroppen, samtidig med at jeg føler mig helt fornyet indvendigt – det giver en helt særlig ‘let’ og ren følelse, når man har gennemført sådan en kur. Jeg har ikke været på denne cleanse, for at tabe mig, men får at nærer min krop indefra og for at udrense den.

Kroppen udrenser dagligt sig selv, men der opstår stadig en række ubalancer, som kan skade vores sundhed og som er med til at ophobe affaldsstoffer. Denne CLEANSE hjælper kroppen, med at få disse affaldsstoffer ud og hydrer kroppen med alle disse grønne juices, der altså indeholder en masse vitaminer, mineraler og antioxidanter. Jeg oplever selv jeg får renere og flottere hud, der har mere glød og jeg selv får en følelse af velvære – den er lidt svær at beskrive, men jeg kan mærke at jeg hjælper min krop.

Jeg har førhen prøvet SLOWJUICE’ cleanse, der bestod af både frugt og grønt, men denne er altså en smule mere hardcore, da du ikke får den samme sødme, som i de juices, der også indeholder frugt. Jeg vil sige, at første dag var lidt hård, man får sådan lyst til at tage et æble på vejen, eller lidt mandler i hånden, men man skal virkelig prøve at holde sig selv fast på cleansen, bare de 1, 2 eller 3 dage man nu har valgt.

Hvis I synes det lyder interessant, kan I læse mere online her og ellers er i velkomne til at spørge mig også <3 Husk også, at I kan læse mere om de forskellige cleanses og vælge antal dage selv – herudover har I også mulighed for at købe juicekuren idag, hvis I også bare må prøve den af! Vi skrives ved senere piger, ha’ en rigtig dejlig dag!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SAVE THE ELEPHANT WITH ME & MARIA NILA