VITALUMIÈRE POWDER

GREEN PROTEIN SMOOTHIE

P1010122 P1010123 P1010126
Hej piger! Jeg er fortiden addicted til lækre, mættende og sunde morgensmoothies. Jeg har længe ville prøve protein pulver, men har ikke ville investerer i noget der er usundt for kroppen – jeg har derfor fundet et fint alternativ. Jeg faldt over risprotein med vaniljesmag, som er naturligt proteinpulver. Jeg er blevet vild med smoothien bestående af spinat fra frost, vanilje proteinpulver, en smule banan (valgfri) og mandelmælk – den smager så lækkert, mætter godt og nærer kroppen med sunde næringsstoffer og vitaminer.

Jeg fandt proteinpulveret i Helsemin, der bl.a. ligger i Lyngby Storcenter, Frederiksberg Centeret og i Pilestræde. I kan også finde det online lige her – har I opskrifter på nogle lækre morgensmoothies? Del dem gerne <3

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-03-11 kl. 13.13.29

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VITALUMIÈRE POWDER