POST PALMA VIBES

GREEN PEOPLE

dsc_3301
Green People Moisturiser HERE / Mizon Intensive Eye Gel Mask HERE


Hej piger! I må undskylde for de meget stille dage, her på bloggen. Jeg har haft så meget at se til, siden jeg kom hjem fra ferie. Det er som om, man altid får planlagt måske liiige lidt for mange ting, mens man er på ferie – hvor man jo er ladet op med energi – så ja, der har været fuld fart på. Jeg var igår ude hos nogle venner og fejrer Sankt Hans, som også bare var så hyggeligt!

Nu skal det dog handle om noget helt andet, nemlig to nye favorit-beauty-produkter. Det første er Green Poeple’s moisturiser, som jeg virkelig er blevet glad for. Jeg har længe ledt efter en nærende creme, der hverken var for let eller fed i konsistensen, samtidig med, at den gerne måtte være ekstra plejende og fugtgivende. Jeg testede denne og kunne både se og mærke forskel på min hud, der før var en anelse tør.

Cremen her, holder samtidig også urenheder væk, men uden at udtørre huden, hvilket gør, at den har været helt perfekt til min hud. Udover den så gode creme, vil jeg også anbefale Jer at teste nogle af Mizons masker, som bl.a. forhandles i Magasin. Jeg har særligt været glad for Deres Eye Gel Mask, som er en lysnende øjenmaske, der tilfører og fastholder fugt, så huden fremstår mere glat og spændstig.

Spørg endelig hvis I skulle have spørgsmål <3 Jeg vil også rigtig gerne høre Jeres erfaringer, hvis I måske har brugt eller kender til nogle af de to produkter eller mærker? Rigtig god weekend piger, vi skrives ved senere.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

POST PALMA VIBES