PRE-AUTUMN

GREEN ON GREEN

PicMonkey CollageIMG_0418IMG_0432 PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage3
SE lige engang nogle fine billeder Anders og jeg fik taget forleden dag i Charlottenlund. Jeg havde én af mine yndlingskjoler på, der er fra IRO, den er så fin, lige mig og så passer den endda perfekt til min fortiden army-green-addiction. Haha! Hertil min Meotine jakke med frynser, der stadig er til at finde på udsalg lige her, hvis I er hurtige. Den har jeg virkelig været glad for! Udover dette, har jeg mine Birkenstock sandaler på og en taske fra ZARA, der lige nu er en erstatning for min elskede Mulberry, der desværre er til reperation :-( Lille baby! Ha’ en dejlig aften piger, vi skrives ved!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PRE-AUTUMN