JULIE SANDLAU • EAGLE COLLECTION

GREEN GATE MUSTHAVES

DSC_6542 DSC_6553 DSC_6556
DSC_6578
PicMonkey CollageHej piger <3 Jeg har fået læst en masse op på min eksamenen idag, det er rart at være kommer nogenlunde igang, så føler jeg at jeg kan slappe en smule mere af, med god samvittighed. I aften skal jeg til en god venindes 18-års fødselsdag, som jeg er sikker på bliver SÅ hyggelig og vild ;-) Det bliver såå hyggeligt!

Jeg var forresten forbi Green Gate’s showroom forrige uge, hvor jeg så de mange fine kollektioner. Jeg forelskede mig I mange forskellige styles, jeg er særligt vild med de nye kollektioner der er mere nordisk-inspireret og passer perfekt til min stil. Green-Gate kender nogle af Jer måske for deres smukke blomstermønstret servitrice, dét forbandt jeg dem i hvertfald med, men jeg har ændret fuldstændig opfattelse!

I kan på billederne se nogle udpluk for deres mere nordiske kollektion, hvori farverne er nude, grå og sølv – det er simpelhen så fint. Jeg er helt vild med den nye winter 2015 collection, som I kan se et udpluk af på det ovenstående collage. I kan finde meget mere på Green Gates hjemmeside lige her. I må have en dejlig aften – kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JULIE SANDLAU • EAGLE COLLECTION