"A flower cannot blossom without sunshine, and man cannot live without love."

GREAT VISIONS AND EVERYDAY MIRACLES ♡

Hej søde piger. Jeg er lige kommet hjem fra skole, og smutter inden længe ned i byen med min mor, for at ordne nogle småting. Én af tingene, regner jeg med at få taget nogle billeder af, som kommer ind på bloggen senere, så i må endelig følge med. Lige for tiden går alting fantastisk for mig, og jeg er simpelhen så forfærdelig glad. Jeg har drømmejobbet, jeg har de bedste veninder, jeg har den dejligste familie, jeg har virkelig alt, hvad jeg overhovedet kan drømme om. Kender i ikke følelsen af, at i bare ikke kan finde noget negativt? Fantastisk, fantastisk, fantastisk! :-)
Igår tog jeg lige nogle billeder af mit værelse, da der endnu engang er sket lidt forandringer. Jeg har nemlig fået hængt 2 små hylder op, på min ene væg. Det ser så fint ud synes jeg – det gav sindsygt meget hygge, mere end jeg havde forestillet mig faktisk, så det er jeg rigtig glad for, allerede nu. Hvad synes i om hylderne piger, ser det ikke fint ud på den måde de er hængt på? 1000 kys og knus fra mig!

28 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"A flower cannot blossom without sunshine, and man cannot live without love."