GUCCI DIONYSUS BAG

GRAPHIC BODYSTOCKING

PicMonkey CollageIMG_1850  Hej piger! I må undskylde jeg ikke fik opdateret bloggen igår, med billeder af denne ovenud lækre bodystocking. Jeg sad med nogle vigtige afleveringer, som nu heldigvis er ude at mit hovede – sådan en dejlig lettende fornemmelse! I skal dog ikke snydes for denne skønhed, som jeg er så fascineret af. Jeg faldt over denne bodystocking hos ASOS og måtte bare eje den, dog synes jeg virkelig den har overrasket mig rent kvalitetsmæssigt, ligesom jeg synes bodystockingen er endnu finere i virkeligheden, end da jeg fandt den online.

Den er fra MissGuided og findes også i hvid – hvilket jeg jo virkelig er fristet til at købe også – hihi, sådan er det altid, når man har fundet en favorit item ;-) Denne bodystocking er særligt fin, at bærer ved særlige lejligheder – ellers kan den dog tones ned med et par suitpants, ligesom dem jeg har på til den på billederne – som iøvrigt er mine nye favoritter fra Sofie Schnoor. Hele looket kommer der flere billeder af, senere idag – dette var dog bare nogle closeup-billeder, så I kunne se de mange fine detaljer tæt på. I kan finde den fine bodystocking online lige her hos ASOS.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GUCCI DIONYSUS BAG