GOLDEN HOUR

GOT MY LATTE

picmonkey-collage4 picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Knit HERE / Jeans HERE / Boots HERE


Hej piger. Så er modeugen fuld igang og det er jo altid så spændende og inspirerende at følge med – synes I ikke? Selv var jeg forbi CIFF igår, til modeshow og til nogle møder. Der er en eller anden særlig stemning, både tralv, nytænkende, men også meget intens synes jeg. Messen rummede SÅ mange fine styles – åh hvor skal man altså have tålmodighed, før det er til at finde i butikkerne – men imponeret er jeg. Her er lidt billeder fra mit outfit forleden, hvor Malina og jeg snuppede en kaffe, på ét af mine nye favorit steder – Granola. Der er så hyggeligt!! Og se lige engang hvor fint deres udendørs café-sæt er? Det måtte vi jo forevige med nogle billeder ;-)

Jeg faldt over denne fine strik fra Designers Remix, som jeg længe har kigget på – men jeg havde ikke set den i rød, så jeg faldt pladask for den fine farve og tænkte jeg skulle forsøge mig med lidt flere farver i dagligdagen. Hvad synes I om den, er den ikke fin? Jeg vil få arbejdet lidt videre, der er en del at tage sig til disse dage – men jeg klager ikke <3 Håber I har haft en skøn torsdag – er der nogle af jer, som har været forbi messerne eller til shows?

1 kommentar

  • Hm

    Rigtig flot farve til dig Mht til billeder du ligger op ,synes jeg det er uhygiejnisk at tasker skal placeres på bordet. Ved godt det er fordi i gerne vil vise dem frem meeeen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GOLDEN HOUR