BLACK RUFFLE DRESS

GOT ME WEARING STRIPES

IMG_4631 IMG_4634 PicMonkey Collage
Godmorgen piger! Anders og jeg tog forleden, en ret sen aften endda, disse smukke billeder i solnedgangen på en mark – tæt på min gamle skole faktisk. Jeg synes solnedgangen er noget af det smukkeste, men det er ofte svært at fange stemningen og de smukke farver på billeder – jeg synes dog det er lykkedes en smule her, da den gyldne farve der så smuk ud, til den fine kornmark.

Jeg har min nye kjole fra DreamWardrobe på, som er en af mine favoritter derfra. Den har lidt en ombre-effekt og starter som hvid i bunden og bliver op mod halsen, mørkere og mærkere. Det giver et super flot samspil i kjolen, som jo bare er så smuk og elegant! Herudover er lyseblå, én farve jeg altid bliver komplimenteret for at bære, samme skete med denne kjole, som jeg også selv er ret vild med.

Hvad synes I om den piger, er den ikke fin? I kan iøvrigt finde den online lige her <3
Skærmbillede 2016-07-25 kl. 14.49.22

6 kommentarer

 • Malene

  Så smuk en kjole :) Den kunne jeg godt overveje at købe os! Hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, er den ikke bare smuk? Er også helt solgt! Synes de er lidt små i størrelsen, men ikke de helt store forskel fra andre brands. KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Elsker den! Og så ser du jo også fantastisk ud <3
  Er selv blevet helt forelsket i denne lille fine kjole (https://www.hunkemoller.dk/dk_da/25920-sylvie-vestido-bordado-blanco-112759.html) fra Sylvie! Skal bare have bestilt ferie så jeg kan komme væk fra den danske "sommer", nogen idéer?

  Kys Yas <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh hvor er du sød, Jasmin <3 <3

   Sikke en fin kjole, det må jeg nok sige – wauw! Har du fået bestilt ferie? Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin

   Det kan du lige tro! Tager en uge til Dubai med kæresten på lørdag – væk fra kulden ned i varmen! <3
   Knus Yas

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor lyder det bare dejligt! Jeg er slet ikke misundelig – ha’ en fantastisk ferie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BLACK RUFFLE DRESS