GREEN COLORS

GOT ME WEARING BLUE

blå-kjole-72 blå-kjole-74  blå-kjole-90 blå-kjole-114CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-05-12 kl. 19.44.12Skærmbillede 2016-05-11 kl. 19.10.37
Godaften piger! Er egentlig på vej i byen nu, men kunne ikke vente med at vise jer, denne smukke og sommerlige kjole fra Munthe. Jeg har altid været rigtig glad for lys blå, det kommer faktisk lidt af, at jeg altid er blevet rost for mine blå øjne, når jeg bærer blå. Jeg er herudover SÅ forelsket i den fine mønster og så er pasformen helt igennem perfekt, da den selv kan snørres ind i livet. Til kjolen, havde jeg mine navyblue stilletter fra Apair til – og det står bare så flot sammen synes jeg.

Jeg har lagt et link ud til begge items, hvad synes I om det? Vi skrives ved imorgen piger, nyd aftenen – jeg vil nyde det sidste af min aperol spritz nu, hihi!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GREEN COLORS