ABOVE COPENHAGEN

Got an ideeeeea

P9150128
Grey Jacket • Shorts w. leather detail • White shirt • Billibi bikerboots


Har helt glemt at vise Jer dette outfit, som jeg faktisk har haft liggende et stykke tid nu – typisk mig! Vil dog sige at det ikke er helt værst at falde over som blogger, så er dagens 1. indlæg jo allerede parat ;-) Jeg har her iført mig endnu et helt outfit fra den fine, fine butik CasaUnique. 

Min søster er endelig hjemme igen, vi har alle savnet hende helt vildt, så i dag står den på ren familiehygge hjemme – udover dette har min søster og jeg de vildeste planer, og idéer som jeg SLET SLET ikke kan vente med at vise og fortælle Jer om – begge dele er lige to to ting, som fylder meget i mit liv, og som jeg før eller siden vil dele med Jer <3 Stay tuned!
Love Caroline

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ABOVE COPENHAGEN