Stella McCartney bag - amazing look and a romantic color

Gossip Girl, strawberries and new clothes ♡

Min nye så fine cardigan fra mit arbejde, Buch. Den er simpelhen så fin, og ser fantastisk ud sammen med min palliet top fra Vie Ta Vie. Farven på cardiganen er ufattelig smuk og stoffet er noget blødt cashmere. Hvad synes i piger, er den ikke bare fin?
Hej søde piger,

Idag har jeg sovet længe, gået i karbad og hygget her hjemme i det fantastiske vejr, og nydt en fridag. Senere smuttede jeg med min søde veninde Emilie ud og spiste og derefter i biografen, så hyggeligt. Lige nu ligger jeg i min seng, ser Gossip Girl og spiser jordbær – så bliver det altså ikke bedre!

Jeg lovede jer, i skulle få alle mine nye ting at se. I så shortsene forleden dag, og idag for i denne smukke smukke cardigan at se, jeg er vild med farven, englevingerne og ikke mindst sammensætningen med min anden palliettop, fra Vie Ta Vie. Jeg har allerede brugt cardiganen rigtig meget, og jeg er sikker på det allerede er et af mine store sommerfavoriter, som jeg nok skal få brugt rigtig meget. Imorgen får i i hvertfald 2 indlæg, da jeg er hjemme hele dagen. I må have en dejlig aften piger – 1000 kys og knus fra mig.

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stella McCartney bag - amazing look and a romantic color