Instalately

Gooodmorning lovelies

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
085EE1I010_400075EE1F010_001075CC1F009_400075CC1E012_020055ET1E007_001
Goodmorning ladies! Håber I alle har sovet skønt :-) Jeg har været tidligt oppe idag, for at få styr på en masse ting inden jeg rejser, det bliver rart at få det hele nået (forhåbentligt) og vide at min søster og jeg rejser imorgen, det er helt vildt – pludselig er min sommerferie gået meget stærkt. Nok om ferien, den kommer I ikke til at gå glip af her på bloggen, det er helt sikkert!

Nu til nogle lækre Esprit items, som jeg er helt tosset med. Jeg synes de på det seneste har oppet sig, ift. til deres tidligere kollektioner og jeg har faktisk fundet en række ting, jeg absolut ikke ville have noget imod at eje. Især den grå strik er så hyggeligt og perfekt til det kommende efterår, eller vores danske sommer, der ikke er just sommerlig ;-) Den grå kjole er ligeledes super fin og vil se så fin ud med et par bikerboots og en skindjakke. Hvad synes I om disse items? I am so in love! Vi skrives senere <3 Kys

Moorning ladies! I hope you all had slept well <3 I have been a kind for early bird this morning, and went up very early because there is so many things on my to-do-list, before I leave to LA tonight. I am looking so much forward to this vacation!

Enough about my vacay, you will get to know so much more about my trip the following 2 weeks. I have founded some amazing Esprit musthaves, which I can choose in between. I am especially in love with the grey knit, isn’t it amazing? I want it badly! The grey will likewise look amazing styled with some bikerboots- and jacket. Which one is your favourite item? Stay tuned later on the blog! Xoxo

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Instalately