H&M new collection

Goodmorning world #earlybird #sundayvibes

PicMonkey Collage
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
Skærmbillede 2015-02-22 kl. 07.53.56Skærmbillede 2015-02-22 kl. 07.55.02Skærmbillede 2015-12-31 kl. 13.54.46
Goodmorning girls! Åh hvor jeg allerede glæder mig til at komme tilbage i seng, har simpelhen ikke fået sovet ud i denne weekend, hvilket er noget jeg virkelig burde, for at være klar på en ny uge med fart på. Dog skal dagen idag bruges med Vitamin Well og en masse andre søde bloggere, vi skal til Skodsborg Spa, hvor vi sammen skal udføre 1 times crossfit, efterfulgt af spa, sauna gus og frokost – hvilket jo efter træningen, er dejlig afslappende – det bliver SÅ hyggeligt! :-)

Her har i mit outfit fra forleden, som er det perfekte til en bytur – dog kan kjolen også styles med et par leggins, bikerboots samt en strik eller skindjakke – så har man et fint everyday-look. Jeg bærer her, mine fortiden yndlings smykker, der er fra Stars By P. Er helt pjattet med den fine kæde, samt øreringen som er såå smuk! Jeg regner med at få postet nogle flere indlæg til jer senere – stay tuned <3
Untitled-1

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

H&M new collection