WELCOME TO MY BEDROOM ∙ HØIE SCANDINAVIA

GONNA SPOIL YOU

bellevue-48 bellevue-53 bellevue-67
Photos by Anders Aqqalu Andersen

Hello ladies! Har brugt dagen idag på at ordne lidt småting, inden jeg på fredag rejser til Val Thorens – hvilket I selvfølgelig nok skal få mere at vide omkring! Jeg har forresten opdateret min salgsprofil @fashionbycarolinecloset, så der er så meget nyt, fint tøj til salg, som jeg desværre har måtte sortere fra. Jeg har simpelhen så meget tøj og det tager altid til tider overhånd, så nu er der en masse online til salg. Jeg har her lidt billeder af mit outfit, fra en kold dag i sidste uge med søde Anders. Vi var forbi Bellevue Strand, og hvor var det altid bare en smuk og solrig dag – desværre isende kold, som det jo er udenfor for tiden.

Jeg er iført et meget behageligt, afslappet hverdagsoutfit – all black – dette er et outfit jeg kan slappe helt af i og som I måske kan forestille jer, er det bare SÅ dejligt at have på. Senere idag skal jeg hen til min søde Nicole, hvor vi skal lave vipper til DM konkurrence, igennem et photoshoot – de skal nok blive SÅ fine og jeg glæder mig til at vise jer dem! Vi skrives ved senere på bloggen <3

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-02-06 kl. 18.02.58Skærmbillede 2016-02-06 kl. 18.10.01Skærmbillede 2016-01-28 kl. 19.27.50Skærmbillede 2016-02-06 kl. 18.14.01

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WELCOME TO MY BEDROOM ∙ HØIE SCANDINAVIA