THE DARK BLUE KNIT

GOLDEN TOUCH

IMG_0040-2 PicMonkey CollageCLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-09-05 kl. 09.53.03Skærmbillede 2016-09-05 kl. 09.53.38
Godmorgen søde piger! Jeg har startet morgenen på Grød, da jeg simpelhen cravede den chiagrød jeg fik igår i Torvehallerne med C, ih hvor var den lækker! Så da jeg var på vej hjem fra byen idag, købte jeg en med fra Grød på Jægersborg Allé! Det er den perfekte to-go eller stay morgenmad, som er sund, nærende og smager himmelsk. Jeg får altid toppet min med bær, banan, nødder og lidt chokolade. Det må I alle love mig at prøve!

Nok om min morgenmad, nu skal det handle om det fine outfit i ser ovenover. Det var billederne Anders og jeg tog dagen før jeg blev klippet, og når jeg ser mit lange, ret kedelige hår på disse billeder, bliver jeg så glad for at jeg fik det klippet – billederne får I snart at se iøvrigt. Om ikke andet, havde jeg et ret fint outfit på denne dag. Toppen er fra American Dreams og har været en favorit i mit klædeskab, da den er så yndig og fin under blazere og striktrøjer. Min jakke og nederdel er fra ZARA og kan desværre ikke findes online længere, så har fundet nogle alternativer til jer. Ha’ en dejlig dag piger, vi skrives senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE DARK BLUE KNIT