My everyday essentials: eyelash extensions

Going out: Simple Raw

PA240027 PA240052 PA240057 PA240066 PA240069 PA240071 PA240080 PA240083
Knit: ZARA 299,- ・ Shorts: American Dreams 199,- ・ Boots: Nelly 449,- (almost sold out, similar here) ・ Scarf: Malene Birger sold out, (similar here, here, here and here) ・ Bag: Stella McCartney


Godmorgen piger <3 Jeg håber I alle har sovet fantastisk! Åååh, var jo som nogle af Jer ved, i biografen med min søster og se gyseren Annabelle! Har aldrig set noget så uhyggeligt, og det sjoveste er at min søster og jeg måtte gå ud, da filmen var lidt over halvvejs igennem – den var simpelhen så vild, kan godt forstå nogle lande vælger at fjerne den. Vi har ikke engang set den hele, som om den er blevet endnu værre (hvilket jeg godt kan forestille mig) så vil jeg ikke kunne gå alene nogen steder, haha! Men vi er også sarte med sådan noget, så alene det vi booker billetter er ikke det smarteste.

Har sådan glædet mig til at vise Jer dette outfit, da det er så lækkert her til efteråret og vinteren – dog kan det være, man skal style det med tynde leggins under, da det ellers kan blive lidt koldt. Strikken er SÅ fin, og faktisk identisk med denne fra mit tidligere indlæg. Støvler faldt jeg over, da jeg havde set smukke Sandra rocke dem på Instagram – synes de var så cool og måtte hurtigt bestille dem hjem. Vi spiste på SimpleRaw igår, da det lå forholdsvis tæt på biografen, og fordi jeg længe havde savlet over deres raw burger – som forresten var SÅ god, mhhm! Nu vil jeg hoppe i tøjet og komme op, skal nemlig mødes med nogle veninder snart – hvad skal I lave idag?

Morning girls! Yesterday my sister and I went to the cinema to watch the scary movie, Annabelle. We only stayed in the cinema for about 50 min, because we thought it was to scary for us. You have to be brave, if you decide to watch the movie – because it is the worst scary movie ever! 

Enough about the movie! I have been looking forward to show this autumn/winter outfit, because I am so in love with it. I fell in love with those boots, after I saw the beauty, Sandra, wearing them. Before we went to the cinema yesterday, we ate lovely dinner at the raw food restaurant, Simple Raw, which was literally amazing – I tried their raw burger, and I loved it! How are you gonna spend you weekend lovelies?
Untitled-1

6 kommentarer

 • P

  Hej Caroline! Kan huske at du for lang tid siden skrev du var begyndt på at tage MK olie. Ville egentlig bare høre om det er noget du stadig gør, og om du nåede at mærke forandringer? Overvejer nemlig selv at prøve det. :-) Ellers et super fedt outfit – din stil har virkelig udviklet sig (på den gode måde) gennem det sidste stykke tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej P <3

   Ja, det er rigtigt. Jeg er løbet tør for mine olier, og har derfor ikke taget det siden. Jeg var rigtig glad for olierne, og syes jeg kunne se bedring i min hud – herudover gavner det jo flest ting inde i kroppen, som jo i sig selv er en rar tanke.

   Jeg er ikke så god til at drikke shots af noget jeg ikke kan lide, og det smager jo ikke særlig godt. Dog er det rigtig smart at blende i sin juice, smoothies og lignende. :-)

   Tusind tak, er jeg rigtig glad for at du synes!

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej caroline, du skrev i et indlæg for lang tid siden, at du ville lægge en makeup video op, hvornår kommer den?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvad str. er din sweater i? den er så fin <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My everyday essentials: eyelash extensions