MULBERRY METALLIC SNAKEPRINT

GO VISIT MY WARDROBE

Hej søde piger. Idag har jeg været et smut i Lyngby med min mor, såå hyggeligt med endnu en tur med hende. Imorgen smutter jeg på arbejde og ellers er jeg simpelhen i fuld gang med skolen igen – og ih hvor jeg dog allerede savner mine hele dage i butikken, jeg interesserer mig bare SÅ meget for det, og det er  bare det jeg aller helst vil bruge min tid på. Men altså jeg synes selvfølgelig også det er skønt at komme tilbage i skolen igen, men hvis jeg skulle vælge, ville mit valg klart falde på butikken.

Nu til snak om alt mit tøj, som jeg simpelhen må erkende at jeg har al for meget af. Her på det sidste har jeg faktisk ikke kunne hænge en bøjle ind, fordi der hang for mange. Derfor gik jeg simpelhen altsammen igennem lige fra en ende af, og der var egentlig meget jeg ikke for gået nok i. Men åh, hvor er det dog bare svært at skulle skille sig af med det, det hele er bare så fint.

Nu hvor jeg står med en masse tøj, jeg burde sælge – så vil jeg ligge alle tingene op på min salgsblog. Jeg vil poste et indlæg og skrive lidt om det, her på bloggen, så snart alt er kommet ind – i kan virkelig glæde jeg, fordi der kommer en masse lækkert! Har forresten tænkt på at sætte en masse tøjstativer op i et lokale i Nordsjælland, hvor jeg vil sætte alt mit tøj og pynteting – som min mor,  søster og jeg har meget af til salg – så i alle har muligheden for at komme og prøve og måske endda købe noget – hvor mange af jer ville møde op, hvis jeg holdte sådan et outlet? Kys!

Et lille sneak peak på de de lækre ting jeg sætter til salg – er det ikke fint piger? <3

47 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MULBERRY METALLIC SNAKEPRINT