This unique armyjacket, some lace shorts, a summertop and my bikerboots

GO VISIT MY WARDROBE – BY CAROLINE MARBURGER

Godaften søde piger. Idag har jeg været på arbejde, og er lige kommet hjem fra Zumba, i fitness centret med min mor. Pyha, det er efterhånden lang tid siden at jeg har trænet, da jeg har ligger syg og fordi mine arbejdesdage oftes har været fra 12-19, så har ikke kunne nå at deltage på holdtræningen, som er det jeg fortrækker. Nok om det, i hvertfald har jeg nogle outfitbilleder fra idag klart til jer, imorgen tidlig og i dette indlæg får jer som har efterspurgt, hvad jeg hedder på Trendsales og om jeg ikke vil åbne en salgsblog, en masse nyttig viden,

For jeg har nemlig idag startet en salgsblog, som nogle af jer, allerede har set nede i bunden af min blog. Den hedder Go Visit My Wardrobe – jeg vil jævnligt sætte tøj op som jeg sælger, måske har jeg vist jer det på bloggen før, eller også er det helt nyt for jer. Jeg har meget tøj, og jeg har næsten endnu mere som jeg ikke går i mere. Jeg bruger selvfølgelig stadig min Trendsales profil meget, men tænker at i vil fortrække en salgsblog. I kan byde på det hele, også må i endelig følge på min salgsblog løbende.
Jeg vil selvfølgelig engang i mellem måske lige pointerer jer om, at der er kommet nogle nye varer derinde. Så jeg håber i hvertfald at i kan lide den, og kommer til at benytte jer af den. Hvis i har spørgsmål ang. salgsbloggen, skriver i bare til. Jeg håber i har haft en skøn dag, og får en rigtig dejlig aften, 1000 kys og knus fra mig. <3
Gå direkte til ‘Go Visit My Wardrobe‘.

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

This unique armyjacket, some lace shorts, a summertop and my bikerboots